Place of Origin: | Guangdong, China |
---|---|
Marka adı: | Kaishin |
Sertifika: | ISO9001 |
Model Number: | KS1000 |
Minimum Order Quantity: | 25 square meter |
Fiyat: | US$285-US$360 |
Packaging Details: | Standard Package |
Delivery Time: | 25-60 Days |
Payment Terms: | L/C, T/T |
Supply Ability: | 12000 Square Meter/Square Meters per Month |
Uzunluk: | Müşterilerin Talebi | Özellik: | Dayanıklı |
---|---|---|---|
Yaşam süresi: | 15-20 yıl | Paketleme: | Standart paket |
Renk: | Gümüş | Uygulama: | Marina Rıhtımı |
Malzeme: | Alüminyum Alaşım (6061-T6) | ||
Vurgulamak: | Gümüş Deniz Alüminyum Geçitleri,Özel deniz alüminyum geçitleri,6061-T6 Deniz Alüminyum Geçitleri |
Alüminyum geçitlerimiz deniz sınıfı alüminyumla tasarlanmış ve inşa edilmiştir. En zorlu tuzlu su ortamlarında optimal dayanıklılık sağlar.Truss biçimindeki korkuluklar ve çerçeve kaynaklı tasarımlar geçitlerin dayanıklılığını ve yapısal bütünlüğünü artırır, kullanıcıların güvenliğini sağlamak.
Kayma engellenmiş alüminyum döşeme panelleri, özellikle ıslak veya kaygan koşullarda kullanıcılar için ekstra bir güvenlik katmanı ekler.düşme ve yaralanma riskini azaltmak.
Geçitler genellikle karadan limana güvenli bir erişim noktası sağlamak için kullanılır. Şirketimizde, eviniz, marina veya endüstriyel projeniz olsun, çeşitli ortamlar için geçitler sunuyoruz.Özel ihtiyaçlarınızı ve gereksinimlerinizi karşılamak için bir ürün yelpazesi var..
Tüm kaynaklı alüminyum geçitlerimiz sadece dayanıklı olmakla kalmayıp aynı zamanda korozyona dayanıklı ve estetik açıdan çekici.En zorlu çevre koşullarına dayanabilirler ve aynı zamanda zarif ve modern bir görünüme sahip olurlar.
Rampamızın alt kısmında, su seviyesindeki değişiklikler nedeniyle kolay hareket sağlayan UHMW ruloları var.Bu, su seviyeleri yükseldiğinde veya düştüğünde rampanın elle ayarlanması konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak demektir..
Ramp, kaymadan güvenli bir şekilde yürümenizi sağlamak için kaymaya karşı dirençli bir yüzeye sahiptir.
Rampanın çerçevesi ve desteği deniz ortamlarında dayanıklılığı ve dayanıklılığı ile bilinen 6061 T6 deniz kaliteli alüminyumdan yapılmıştır.Özel boyutlar talep üzerine mevcuttur..
Ürün Adı | Alüminyum alaşım yüzen geçit sistemi |
Aksesuarlar | Çiviler ve Fındıklar |
Doğum yeri | Guangdong, Çin |
Uygulama | Marina Dock |
Paketleme | Standart Paket |
Yükleme kapasitesi | 300 kg/m2 |
Malzeme | Alüminyum alaşımı (6061-T6) |
Yaşam süresi | 15-20 yıl |
Özellik | Dayanıklı |
Uzunluk | Müşterilerin talebi |
Renk | Gümüş |
Bu ürünün ana uygulamalarından biri marina yüzen yürüyüş yollarıdır.yayalar ve araçlar için güvenli ve istikrarlı bir geçit sağlamakGeçit yolunun dayanıklı ve korozyona dayanıklı malzemesi, su ve diğer elementlere sürekli maruz kalmasına dayanabilmesini sağlar.
Deniz Alüminyum Geçitleri, denizde yüzen rıhtımlarda kullanılmak için de uygundur.Teknelere ve diğer su araçlarına güvenli ve güvenli bir platform sağlamakGeçitler, yüzen rıhtımın herhangi bir şekline veya boyutuna uyacak şekilde özelleştirilebilir, bu da çok yönlü ve pratik bir çözümdür.
Deniz Alüminyum Geçitlerinin bir başka uygulaması, alüminyum alaşımlı yüzen pontonlarda.Balıkçılık gibi çeşitli faaliyetler için istikrarlı ve güvenli bir platform sağlamakGeçitler, pontonun herhangi bir uzunluğuna veya genişliğine uyacak şekilde özelleştirilebilir ve bu da esnek ve pratik bir çözümdür.
Deniz Alüminyum Geçitleri aksesuarlar olarak cıvatalar ve fındıklar ile birlikte gümüş renkte mevcuttur.çeşitli deniz uygulamaları için pratik ve çok yönlü bir çözüm haline getirir.
İşte Kaishin Marine Alüminyum Geçitleri (KS1000) hakkında sıkça sorulan bazı sorular:
1Nasıl bir tahmini alabilirim?
- Lütfen bize bir online teklif isteği gönderin bize çizim ve mevcut ayrıntıları sağlayarak, biz bir teklif ile size geri dönebilecek.
2Tam bir dizi yüzen rıhtım üretmek ne kadar sürer?
- Yüzen rıhtım projesinin tüm satın almaları sipariş üzerine yapılır, lütfen satış temsilcimizle mevcut teslim süresi için görüşmek için bizimle iletişime geçin.
3Kurulum, yüzen bir rıhtım projesinin satın alınmasıyla birlikte dahil mi?
Kurulum dahil değil. Ancak kurulum talimatları sağlanabilir.
4Benim için en iyi tesisat türünü nasıl bilebilirim?
- Her mülkte her durum biraz farklıdır. ihtiyacınızı yerel koşullarınızla karşılaştırmak için bir danışmanlık sağlayabiliriz.Yüzen rıhtım projenizi planlamanıza ve rıhtım aksesuarlarının büyük bir seçimiyle rıhtımınızı özelleştirmenize yardımcı olacağız.
5Yüzen rıhtımlarım farklı bir boyut veya yapılandırmaya göre özelleştirilebilir mi?
Tüm yüzen rıhtımlarımız sipariş üzerine yapıldığından ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilir.